hydroizolacia na pokriv
Hydroizolacia na pokrivi

Нашата бригада има завиден опит в поставянето на хидроизолация за всеки тип покрив . Ние познаваме спецификата по изолация на плосък покрив, както и по изолацията на къщи и имоти със скосен покрив.

Ние извършваме изолация на жилищни сгради, кооперации, блокове и къщи. За всички по-големи площи предлагаме преференциални цени и отстъпки. Качеството на нашата хидроизолация е гарантирана. Ние ще остраним наличието на всякакви видове течове от вашия покрив и ще дадем до 15 години гаранция на новата хидроизолация. Предлагаме течна и битумна худроизолация според вашите нужди като прилагаме единствено най-високо качество материали.

Работим с "Novaglass" Италия - висококачествени продукти за покривна хидроизолация на световно ниво - Поради уникалността на посипката, материалът прави обекта Ви разпознаваем и сигурен срещу атмосферните влияния. Материалът е сертифициран и има гаранция от производителя придружена с полица – 10 години

Полагаме течна хидроизолация за покриви – „Изомакс“ – български патентован производител с над 30-годишна история в бранша на строителните материали. Качествените характеристики на хидроизолационни пасти “ИЗОМАКС” са гарантирани.

Ние ще извършим щателен оглед на вашия покрив и ще предложим най-доброто решение за изолиран и сигурен покрив за десетилетия напред.

Фирма за Ремонт на Покриви с над 70 завършени обекта и повече от 100 доволни клиенти

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image