remont na uluci
uluci

Ние подхождаме с отговорност за правилното експлатиране на вашия покрив – В качеството си на експерти в строително ремонтните дейности ние изработваме, ремонтираме и поставяме нови улуци и водостоци.

Заедно с това предлагаме услуги по обшивка на комини и бордове с ламарина или PVC.

Фунцията на улуците във вашия дом е от изключително значение за предпазването от събиране на вода по вашия покрив. Нашата бригада ще се погрижи да подмени старите ви улуци и да ги замени с качествени ламаринени или пластмасови такива.

Днес подмяната на улуците за вашата къща или сграда може да бъде извършена с разнообразни по материал, вид и качество водосточни системи. Популярните предложение и избора в тази насока се свеждат до използването на безшевни PVC улуци и съпътстващи ги обшивки.

Може да заложите на PVC тръби за отвеждане на водата от улуците или на такива от поцинковани материали. Водосточните системи е добре да бъдат оборудвани с казанчета, защото така ефективността им на работа се повишава. В подмяната на улуците е добре да се направят качествено и обшивките на покривните комини, тези около стрехите на покрива и всички обшивки предпазващи сградата ви от влага и вода.

Фирма „МониЦветкович“ ви предлагат смяна на улуци и обшивки, като офертата включва безпплатен оглед на водосточната система на имота ви. Създаването на рентабилна и реална оферта, включваща в себе си качествени материали.

Фирма за Ремонт на Покриви с над 70 завършени обекта и повече от 100 доволни клиенти

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image